Maarian nuoret

Tule mukaan huipputiimiin!

Tule mukaan tiimiimme Maarian seurakunnan nuorisotyöhön. Sisälle nuorten toimintaan pääset mukaan ehkä helpoiten juuri isoskoulutuksen kautta, mutta toimintamme ei suinkaan keskity vain itse isoskoulutukseen. Lue lisää, mitä on Maarian seurakunnan isoskoulutus ja nuorten toiminta!

Rippikoulun jälkeen seurakuntamme tarjoaa paljon toimintaa nuorille. Isoskoulutus on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille, jotka ovat halukkaita toiminaan isosina rippikoulussa. Isoskoulutus koostuu säännöllisistä koulutusilloista ja leireistä. Koulutusilloissa syvennetään rippikoulussa opittua uskosta, opetellaan vuorovaikutustaitoja ja pohdiskellaan ryhmissä rippikoulun ongelmakohtia ja tilanteita. Leireillä taas harjoitellaan opittua käytännössä. Isoskoulutuksen käyneet saavat koulutuksesta todistuksen ja siitä on hyötyä niin työelämässä kuin omassa elämässäkin.

Muuta seurakuntamme nuorten toimintaa ovat esimerkiksi nuortenillat, joihin voi tulla aivan vapaasti vain viettämään aikaa ja tapaamaan muita nuoria. Teemaillat ovat nuorteniltojen tapaisia, mutta sisältävät jotain oheistoimintaa, kuten askartelua, liikuntaa, kokkailua ja teatterissa tai elokuvissa käyntiä. Kokoonnumme myös noin kerran kuukaudessa nuortenmessuihin, jotka ovat nuorten toteuttamia ja erityisesti nuorille suunnattuja. Perinteisten leirien lisäksi olemme toteuttaneet erilaisia retkiä, kuten vaelluksia, melonta- ja lasketteluretkiä ja retkiä nuorille suunnattuihin kristillisiin tapahtumiin ja konsertteihin muualla Suomessa.